Akro jóga Tábor 2014

Aktív pihenés az akro jóga szerelmeseinek!

DSC04110_resize

Szeretnéd, ha játékosan és mégis hatékonyan tudnád:

  • növelni az erőnlétedet és megedzeni a tested mélyebb, a mindennapokban kevésbé használatos izmait,
  • fejleszteni a spontaneitásodat és a kommunikációs készségedet,
  • fokozni a bátorságodat és a kezdeményezőkészségedet,
  • megtapasztalni a művészi önkifejezést egyszerű és bonyolultabb mozdulatokon keresztül is

Az akro jóga egy olyan gyakorlás, ami ötvözi a jóga tudatosságát és az akrobatika játékosságát és erőgyakorlatait. Jógásoknak is ideális, akik szeretnének kilépni a matrac magányából és megtapasztalni a harmonikus együttmozgás és a másfajta izommunka örömét. Ha pedig még nem vagy jógás, de szeretnéd fejleszteni magadat fizikailag, viszont mégsem egy edzőtáborba vágysz, akkor is remek lehetőség az akro jóga tábor.

Mire számíthatsz az akro jóga táborban? 

Az Akro jóga mégiscsak egy jóga irányzat, tehát alapvető hangsúlyt fektetünk a test-tudatosságra, és különösen a légzéssel összekoordinált mozgásra. Ettől a mozdulataid sokkal tudatosabbak, kifinomultabbak lesznek, ha úgy tetszik művésziek és kifejezőek. Értelmet nyernek a mozdulataid és mesélni tudsz velük.

Olyan szintű kommunikációt és testbeszédet tanulhatsz, ami aztán a mindennapi életbe visszatérve még ha észrevétlenül is, de hatékonyan fokozni fogja az érzelmi intelligenciádat és a másokkal való kommunikációs képességeidet. Az akro jóga egy folyamatos együttműködést kíván, egy kreatív csoportmunkát.

Az akro jóga gyakorlatok, noha elsőre veszélyesnek és nehéznek tűnhetnek, a fokozott test-tudat miatt más sportokhoz képest sokkal kevésbé balesetveszélyesek. Arról nem is beszélve, hogy mindig használunk ún. spottokat, vagyis támogatókat, akik segítenek abban, hogy minden mozdulat valóban biztonságosan történjen.

Ez azonban nem egy sporttábor, hanem leginkább egy aktív lelki töltődés, ahol a tested és a lelked is felfrissülhet.

Arról nem is beszélve, hogy a csoport támogató ereje olyan dolgokat fog kihozni belőled, amelyekre előtte talán úgy gondoltad, hogy nem vagy képes, legyen szó a testi képességeidről, vagy a művészi önkifejezés képességéről.

Akik voltak tavaly, azok tudják milyen újra és újra megmártózni ebben kimeríthetetlen öröm és energiaforrásban. Nézd meg mit mondtak az akro jóga táborban szerzett élményeikről a tavalyi résztvevők!

 Napi tervezett program: 

Reggel jógával kezdünk, majd napi 2×3 órás akro jóga blokkban dolgozunk. Nem kell megijdeni, bírni fogod, mert felváltva fogunk akro jóga terápiás repülés és dinamikus akro jóga elemeket is gyakorolni. Esténként kreatív önfejlesztő játékokkal, zenéléssel, kirtannal és ha még bírjátok mozgásos önkifejezést segítő improvizációval várunk.

A tábor 5 napra tartalmazza a szállást, étkezést és a programot.

Helyszín: Kerecsendi Malompark (közel remek fürdési lehetőségekkel)

 

Érdekelnek a részletek?

Ha szeretnél többet tudni, akkor írj nekünk egy emailt és elküldjük neked a részletes infókat.

agnisomainfo@gmail.com

 

Jelentkezési határidő:

  • május 31-ig kedvezményes áron
  • máj. 31-et követően normál áron legkésőbb a tábor előtt két hétig a szabad helyek függvényében.

Figyelem a táborban való részvétel korlátozott! Max. 30 fő. Jelentkezz minél hamarabb, hogy ne maradj le erről a fantasztikus és egyedülálló programról.

 

Tarts velünk, mert repülni jó!

Gabi és Gergő.

 

Akro jóga tábor 2014

Gyere velünk az akro jóga táborba és éld át a repülés örömét!

5 napos intenzív akro jóga gyakorlás kiváló tanárokkal, biztonságosan és szép környezetben.

Időpont: 2014. júl. 2-6.

kézben állás

Jelentkezz most és kérd a részletes tájékoztatót!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet